Egel gevaarlijk

egel gevaarlijk

Klik hier om een reactie te geven Stelsels Jongens zijn net als bussen, als je er 1tje mist pak je gewoon de volgende liefde is blind maar ik niet, ik trap er gewoon met open ogen in! Jongens zijn net type-ex eerst is het je type dan je ex Klik hier om een reactie te geven Sinterklaas waarom komt sinterklaas nooit bij de moskee? Andwoort: omdat hij dan teveel schoenen moet vullen Klik hier om een reactie te geven Surfen waarom gooit jantje een emmer water over zijn computer Hij wilt over het internet surfen. Twee zandkorrels lopen in de woestijn zeg de ene zandkorrel Tegen de ander oh nee! Klik hier om een reactie te geven haai of hai waarom loopt een vis weg als je aan komt lopen en "hai" zegt? Omdat als je hai zegt denkt zij dat er een haai aan het komen. Klik hier om een reactie te geven Toppunten Wat is de toppunt van grofheid? Neem een blinde man mee de eifeltoren op en zeg pas op voor het afstapje.

Toppunt Wat is het toppunt van sm? Antwoord: Een zweeep op de muur tekenen en de vrouw er tegenaan gooien. Wat is het toppunt van kleinheid? Antwoord: Met een stijve tegen de muur aanlopen en nog je lichtbruine neus breken. Klik hier om een reactie te laurinezuur geven Een olifant Wat krijg je als je domblondje kruist met een olifant. Een hoer van 5 ton die je pijpt voor een zakje pindaas Klik hier om een reactie te geven waarom waarom menstrueren alleen vrouwen en mannen niet? Als mannen zouden menstrueren, zouden ze opscheppen over het formaat van hun tampon! Klik hier om een reactie te geven Rode tomaten Er lope 2 tomaten op straat en steken over aan de overkant is een vrouwen tomaat zegt de ene tomaat tegen de andere tomaat je hoeft niet zo rood te worden hoor! Klik hier om een reactie te geven leuke mop Jantje vraagt aan z'n vriend weet jij een leuke mop zegt z'n vriend: twee tieten in een envelop. Klik hier om een reactie te geven Kloppen Op de 7de verdiepeing van de flat is een man met 2 kogels in het hart neergeschoten. Wat klopt er niet?

egel gevaarlijk
straat, komt ie een 8 tegen: "Zeg, zit je riem niet een beetje te strak?". Vragen, er zijn 15 visjes 5 verdrinken er hoeveel blijven er dan over. Aantwoord: 15, visjes kunnen niet verdrinken. Er zijn 30naapers in de trein 5 gaan er uit hoeveel bliijven er over. Antwoord: 0, het zijn naapers, klik hier om een reactie te geven laatst, ik stond laatst op de bus te wachten, zegt die chauffeur: hé joh, kom dr eens af! Ik was laatst uit eten. Vroeg ik aan de ober: heeft u een menuutje? Later liet de ober een steakje vallen.

Sla buiten planten - tuinadvies


Twee waarzegsters, er lopen 2 waarzegsters op de straat zegt de een kom je mee?" zegt de andere nee daar ben ik al geweest. Begravenis ondernemer wat doet een begrafenis ondernemer als hij uit gaat dan gaat hij uitzonderlijk, klik hier om een reactie te geven. Lege flessen, america waarom zet een dom blondje lege flessen voor een feest in de koelkast? Antwoord: voor de gasten die geen dorst hebben. Klik hier om een reactie te geven wat is toppunt van lef. Wat is toppunt van lef. een blinde voor de kop slaan en zeggen die zag je niet aan komen heh. doofe voor de kop slaan en zeggen wie niet horen wil moet voelen. een steentje door de ruit gooien en vragen als je hem terug mag.

Gel, gelinim Gönlüme, gel


Hij wisselt zijn stekels zelden en onregelmatig; gemiddeld gaan stekels zo'n 18 maanden mee, drie keer zo lang als een gemiddelde haar. 8 In de stekelvacht heeft de egel een kenmerkend patroon. Om zich te kunnen oprollen, heeft een egel een aangepast spierenstelsel. Over vrijwel zijn hele lichaam loopt een koepvormige staart-rugspier, die wordt samengetrokken als de kleine huidspieren zich aanspannen. De stekelige rughuid schuift vervolgens door het samentrekken van de dikke kringspier om het dier heen. Een egelvrouwtje heeft vijf paar tepels. Afmetingen bewerken de egel heeft een kop-romplengte van 20 tot 30 cm 9, een staartlengte van 18-44 mm en een lichaamshoogte van 12 tot. 8 7 Het gewicht is tussen de 258 en 1375 gram. In de periode vlak voor de winterslaap kan het lichaamsgewicht oplopen tot wel 1500 gram.

egel gevaarlijk

Tijdens het lopen houdt het dier ze zeer gebogen. Aan iedere poot bevinden zich vijf tenen, die alle voorzien zijn van een klauw. De vachtkleur varieert van geel- en grijsbruin tot snel donkerbruin. Een donker v-vormig masker loopt over de snuit. De buik is grijs- tot donkerbruin, met een bruine vlek op de borst die qua grootte varieert. Hiermee is de soort te onderscheiden van de nauw verwante oost-Europese egel ( Erinaceus roumanicus die een witte borstvlek heeft.

Detailopname van de stekels de kop, buik, poten, borst en keel zijn begroeid met een dunne vacht van lang, stug haar. De rug en flanken van de egel zijn bedekt met stekels, maar over het aantal is discussie. Meestal vindt men gemiddeldes terug van tussen de 5000 en 8000 stekels naargelang de bron 5 6 deze bruingrijze stekels zijn 15 tot 25 mm lang en 1 tot 2 mm breed. 4 7 de stekels worden ook wel pennen genoemd. Een pen is hol en bestaat uit verscheidene lagen keratine. Met een stekelkop zit de pen in de rughuid verankerd.

Gevaarlijke, lading gevaargoed) Twitter


De kop begint breed, maar loopt spits toe naar de donkere snuit. Aan het uiteinde van de snuit bevinden zich tien paar neusharen. De oren zijn klein en nauwelijks zichtbaar. De ogen zijn klein en zwart en staan zijwaarts in het gezicht. De schedel is verlengd.

De 36 tanden zijn primitief en weinig gespecialiseerd. 4 de twee snijtanden in de onderkaak zijn groot, vrijwel plat en wijzen naar voren. Zij staan dicht bij elkaar. De tanden in de bovenkaak zijn juist puntig en staan ver uiteen. De tanden slijten snel door de zand, steen en aarde die de dieren meekrijgen met het voedsel. Hierdoor zijn de tanden bij oudere dieren vaak afgebroken of zelfs verdwenen. 4 Alhoewel bij het lopen de buik zich dicht bij de grond bevindt, zijn de poten vrij lang, ongeveer tien centimeter van de heup naar de tenen.

13 hele toffe vintage ideetjes om zelf te maken!

Egels houden van randgebieden waar deze leefgebieden samenkomen. De egel komt ook voor in zandduinen, mits begroeid. Ook in de buurt van de mens komt hij voor, voornamelijk in tuinen en boomgaarden. Hij is algemener in halfstedelijk dan in landelijk gebied. In versnipperd gebied gebruikt hij bermen en kleine paadjes als verbindingswegen. Egels mijden naaldwouden en moerasgebieden en zijn te vinden van zeeniveau tot 2000 meter hoogte. Uiterlijke kenmerken bewerken een egel heeft een vacht aan egel de kop- en buikzijde en stekels aan de rugzijde. De egel is een van de grotere insecteneters. 4 Hij heeft een gedrongen garnier lichaam, een spitse kop en een kleine staart, die hij verborgen houdt tussen de stekels.

egel gevaarlijk

10 voordelen van het elke ochtend drinken van warm

In, oost-Europa leeft de nauw verwante, oost-Europese egel erinaceus roumanicus ). De west- en Oost-Europese egels kunnen onderling hybridiseren. 3, de egel is ingevoerd in, nieuw-zeeland. De eerste egels werden in 1885 uitgezet in Dunedin en Christchurch als bestrijding van ongedierte. Meer officiële en onofficiële uitzettingen volgden. Tegenwoordig komen egels algemeen voor op zowel het noordereiland als het zuidereiland, de hoge bergstreken uitgezonderd. In de jaren negentig van de vorige eeuw is de egel ook ingevoerd op de azoren. Egels komen voor in een grote oreal variatie aan landschappen, zolang er voldoende onderbegroeiing is en de bodem niet al te vochtig. Ze zijn plaatselijk talrijk in loofbossen met ondergroei, vochtige weiden en grasvelden.

De egel erinaceus europaeus ) is een zoogdier uit de familie der egels (Erinaceidae). De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1758 gepubliceerd door. 2, de egel is vooral bekend om zijn stekelvacht en zijn gewoonte om zich bij gevaar op te rollen. Inhoud, verspreiding en leefgebied bewerken, de egel komt voor in een groot deel van. West-Europa, van zuid-, scandinavië ranonkel tot noordwest-, rusland, en van het, iberisch Schiereiland tot. Ook op eilanden als, ierland, groot-Brittannië, corsica, sardinië. Sicilië komt hij voor.

10 vragen over duizeligheid, gezondheidsnet

Buuren, op nummer 54 woont badman op nummer 55 woont superman op nummer 57 woont spiderman. Wie woont er op nummer 56? Antwoord: (met engels accent uitspreken. Klik hier om een ervaringen reactie te geven. Twee vliegen, er zitten 2 vliegen op de kale kop van een oude man zegt de een tegen de ander: "Weet je nog dat we hier vroeger verstoppertje speelden". Toppunten, wat is het toppunt van zielig? Met 3 vrachtwagens vol met broden door irak rijden en zeggen dat het voor de eendjes. Nog een toppunt van zielig, een jongen met 1 been een step geven. Het toppunt van discriminatie, een drol voor het huis van een neger leggen en zeggen dat zijn kind gekrompen.

Egel gevaarlijk
Rated 4/5 based on 666 reviews
Recensies voor het bericht egel gevaarlijk

  1. Wicazop hij schrijft:

    Gevaarlijke daan - gvd, gevaarlijke daan -. V.D, gevaarlijke daan - goood lovin by Asker, gevaarlijke daan - gvd, gevaarlijke daan -. Nextel, tim, haiti 40404, digicel, voila, irland 51210, vodafone,.

  2. Mixad hij schrijft:

    Hs gevaarlijke daan -. Gevaarlijke daan -. Hq, gevaarlijke daan -. Unknown - gevaarlijke daan - double (Testmix).

  3. Bijiko hij schrijft:

    Italien 4880804, wind, vodafone zeige sms-kurzwahlen für andere länder). gevaarlijke daan - double (edit by ghost). WZprod, gevaarlijke daan - gvd, gevaarlijke daan - goood lovin gevaarlijke daan -.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: